Najboljše spletno gostovanje

najboljše gostovanje

Katero je najboljše gostovanje in katerega ponudnika gostovanja izbrati. Primerjava najboljših gostovanj.

Najboljši ponudniki spletnega gostovanja na svetu, uvrščeni in testirani

storitve spletnega gostovanja

Izdelava spletne strani se ne šteje več za dejavnost, ki jo imajo samo geeksi. Spletno gostovanje je zdaj mainstream in pomagamo vam, da najdete svoj fit.

Ali ste začetnik hrepenenje, da zgradite svojo prvo spletno stran? Ali morda izkušen veteran, ki raziskuje najboljše svetovno spletno gostovanje, ki bi ga uporabili kot idealno platformo za naslednjo veliko stvar? Kakorkoli, ste prišli na najboljši vir na spletu za izbiro odlično spletno gostovanje ponudnik za vaše potrebe.

Torej, ali ste na trgu za poceni gostovanje, deljeno gostovanje, spletne strani gradbeniki ali WordPress hosting ponudniki, smo dobili ste pokriti s priporočili in nasveti.

Od marca 2019 smo pregledali (in ponovno pregledali) več kot 120 ponudnikov spletnega gostovanja. Če želite kupiti spletno gostovanje pri ponudniku storitev, je to pet najpomembnejših stvari, ki jih morate zapomniti:

Spletno gostovanje: 5 nasvetov, preden začnete

1. Skoraj vedno dobite tisto, za kar ste plačali: če je vaša spletna stran predvsem hobi na strani, potem to ne bi smelo biti pomembno. Vendar pa je kot bistveno poslovno orodje pogosto lažno gospodarstvo za najcenejšo ponudbo (ali brezplačno), ki je na voljo predvsem kot …

2. Bodite pozorni na cene trikov: …. velika večina spletno gostovanje prodajalci ponujajo nizke cene na začetku svoje pogodbe, nato pa jack up cen po uvodnem obdobju konča. To je lahko 24, 36 ali celo 60 mesecev po prijavi.

3. Kako zanesljiv je ponudnik: skoraj vsakdo se lahko pretvarja, da je pravi spletni strežnik in samo preprodaja izdelke drugih. Torej, poglejte, kako dolgo so na voljo, ali imajo kontaktni naslov, kdo jih ima, ali dajejo realistične obljube na spletni strani itd.

4. Spoznajte svoje omejitve: Kako udobno ste pri ustvarjanju lastne spletne strani? Ali potrebujete zunanjo pomoč, da bi razumeli številne posledice (vključno s pravnimi in komercialnimi), ki jih prinaša objavljanje.

5. Razmislite spletne strani gradbeniki: Ne potrebujete spletno gostovanje, da bi dobili na spletu in spletne strani graditelji ponujajo zanimivo alternativo. Vendar pa ne morete preprosto seliti svoje vsebine, če želite zapustiti svoje lastniške platforme.

Najboljše spletno gostovanje zdaj:
Najboljši ponudnik spletnega gostovanja zdaj je splošno gostovanje InMotion. To je najboljši vsestranski na trgu in je sposoben za storitve posameznikov in podjetij vseh velikosti, ki iščejo WordPress ali e-trgovanjem gostovanje.
Bluehost je še en web hosting ponudnik vredno videti. Del enega največjih svetovnih spletnih strani, ki gosti spletno mesto, in s trdnim naborom funkcij, se redno uvršča med vrhunske spletne gostitelje. Preberite več o teh storitvah spletnega gostovanja in več v nadaljevanju!
InMotion deljeno poslovno gostovanje je prišel na vrh naših pregledov. Slika kredita: Inmotion

1. InMotion spletno gostovanje – 4.6 / 5

Najboljši ponudnik spletnega gostovanja

WordPress gostovanje: Da | Poslovno gostovanje: Da | Storitve spletnega oblikovanja: Da | Podpora, ki temelji na 24×7-ih v ZDA: Da

TECHRADAR 57% IZKLOP
Inmotion Power
3,99 USD / mth
InMotion Pro
13,99 $ / mth
?
Obiščite spletno stran
pri gostovanju InMotion
Odlična učinkovitostGreat tech supportcPanel in Softaculous-powered hosting
Pridobite 60% popusta Power plan od # 1 ocenjeno web hosting ponudnika TechRadar’s

Ta priljubljena spletna gostiteljica je spoštovano in strokovno delovanje, ki je v poslu že več kot 15 let, z impresivno paleto načrtov, vključno s skupno gostovanje, ki se začne s samo nekaj dolarjev na mesec.

Prav tako je dobro videti, da InMotion Hosting v svoje načrte združuje nekaj precej lepih dodatkov – storitve, ki jih drugi ponudniki pogosto zaračunavajo – vključno z malware-om in DDoS zaščito, e-poštnim sporočilom »spam-safe« in sistemom osnovnih varnostnih kopij.

InMotion ponuja tako panele cPanel in Softaculous s svojim gostovanjem, druga močna obleka pa je vrhunska tehnična podpora, če se boste zaljubili v karkoli. V našem testiranju smo ugotovili, da so bile splošne ravni uspešnosti tega podjetja precej nad povprečjem, kar je dobra novica za tiste, ki želijo videti hitro naložljiva spletna mesta.

Skratka, tukaj je veliko všeč in nekaj vabljivih cen, pri čemer je glazura na torti 90-dnevno jamstvo vračila denarja, če ne boste zadovoljni s storitvijo.

EXCLUSIVE InMotion Power Plan | 9,99 $ 3,99 p / m | 60% popusta
Izključno za obiskovalce TechRadar, se je InMotion strinjal, da bo ponudil svoj Power Plan (redno $ 9,99 p / m) za ceno Launch načrta (3,99 $ / m). Ta cena je namenjena samo čitalnikom TechRadar, paket pa ima dvojna sredstva in številne dodatne funkcije. Tukaj so načrti in cene InMotion v celoti:

Pro – US: 13,99 $ / mesec UK: 10,50 € / mesec
Moč – ZDA: 3,99 USD / mesec UK: 2,99 £ / mesec
Zagon – ZDA: 3,99 $ / mesec UK: 2,99 € / mesec
Bluehost je bil ocenjen na vrh spletni strežnik, ki ga WordPress.org. Sem

Bluehost je bil ocenjen na vrh spletni strežnik, ki ga WordPress.org. Zasluge za sliko: Bluehost

2. Bluehost spletno gostovanje – 4/5

Najboljše WordPress gostovanje

Neomejena pasovna širina: Da | WooCommerce gostovanje: Da | Brezplačna domena: Da | Podpora, ki temelji na 24×7-ih v ZDA: Da

25% OFF
Bluehost Basic
2,26 £ / mth
Bluehost Plus
4,18 £ / mth
?
Obiščite spletno stran
pri Bluehostu
Uporabniku prijazen, a zmogljivAutomated setup za spletno stran WordPressBasic graditelja vključeni
Bluehost je gostovanje družba s sedežem v Utah, ki je v lasti spletne velikan Endurance International Group (EIG). Ponuja osnovno gostovanje od 2,99 $ mesečno (na triletni pogodbi), pri čemer se WordPress načrti začnejo pri 20 $ na mesec (čeprav je to tudi znižana začetna cena).

Za denar dobite avtomatizirano nastavitev za WordPress, da ne omenjamo drugih priljubljenih aplikacij preko sistema Mojo Marketplace. Obstaja tudi območje, ki temelji na cPanel-u in omogoča strokovnim uporabnikom, da spreminjajo stvari.

Poleg tega Bluehost zagotavlja graditelju spletnih strani, ki temelji na Weeblyju. To je osnovna afera, ki temelji na brskalniku in omogoča ustvarjanje spletnega mesta, ki obsega do šest strani, in ni dodatnih dodatkov, kot so predloge spletnih mest. Še vedno pa je boljše kot nič in v pripravi je več funkcionalnosti – poleg tega dobite tega graditelja z osnovnim računom.

Na voljo je tudi dobra podpora strankam, končni rezultat pa je mešanica uporabniku prijaznih vidikov, poleg dobre porabe energije in potencialnih prilagoditev za naprednejše uporabnike.

Najcenejši skupni načrt Bluehost | 7,99 $ 2,95 p / m | 63% popusta
Fantastično kupčilo za obiskovalce TechRadar, Bluehost je znižal ceno svojega skupnega načrta (redno 7,99 $ / m) na le 2,95 USD
samo za prvi mandat. Dobite $ 175 v ponudbi 24/7 podpore plus brezplačno gradnjo domene in spletnega mesta ter 30-dnevno garancijo za vračilo denarja.

HostGator Hatchling prihaja z vodilno 45-dnevno garancijo. Zasluge za sliko: & nbsp; Hostgator

HostGator Hatchling prihaja z vodilno 45-dnevno garancijo. Kredit za slike: Hostgator

3. HostGator spletno gostovanje – 4/5
Najboljša vrednost za denar

Neomejena pasovna širina: Da | Neprisoten prostor na disku: da | Iskalnik: $ 150 | Jamstvo vračila denarja: 45 dni

HostGator Plan izvalitve
2,64 USD / mth
HostGator Baby načrt
3,78 USD / mth
HostGator poslovni načrt
5,68 USD / mth
?
Obiščite spletno stran
na HostGator.com
Zelo dobro opremljen osnovni načrtNeomejena pasovna širina, prostor na disku in več45-dnevno jamstvo vračila denarja
Če iščete proračunsko spletno gostovanje, potem ne glejte dlje od načrta Hatchling za HostGator. Lepota tega ponudnika je, da je tudi ta osnovni načrt v mnogih pogledih neomejen. Ni omejitev za pasovno širino ali prostor na disku, poddomene, MySQL baze podatkov, FTP in e-poštne račune.

Dobite tudi cPanel upravljanje vašega spletnega mesta in 99,9% jamstvo za neprekinjeno delovanje. Druge hvalevredne ugodnosti vključujejo podporo za stranke 24 ur na dan in 7 dni v tednu ter kredite Google in Bing Ads v vrednosti 200 dolarjev.

Vendar pa obstajajo nekatere omejitve, vključno z dejstvom, da je to en ponudnik, ki vam ne daje prostega imena domene za eno leto, in lahko na enem načrtu upravljate samo eno spletno stran (čeprav slednja ni redka omejitev. z najcenejšimi načrti gostovanja).

Nadaljnje ugodnosti vključujejo 45-dnevno jamstvo vračila denarja, da ne omenjamo brezplačnih prenosov za nove račune v prvem mesecu po tem, ko ste se prijavili. Tukaj je veliko všeč glede na minimalen vpliv na vašo denarnico, pri čemer je cena na 3,6 $ (1,95 £) na mesec na triletno pogodbo.

Hostgator Poslovni načrt – $ 5.68 / mesec
Hostgator Baby načrt – $ 3.78 / mesec
Hostgator Hatchling načrt – $ 2,64 / mesec
GoDaddy navdušuje s svojo širino spletnih storitev. Slika kredita: Godaddy

GoDaddy navdušuje s svojo širino spletnih storitev. Slika kredita: Godaddy

4. GoDaddy spletno gostovanje – 4/5
Najboljše za mala in srednja podjetja

Storitve SEO: Da | Brezplačna domena: Da | Varnostno kopiranje in obnovitev baze podatkov: Da | Neomejena pasovna širina: Da

GoDaddy Starter
2,97 EUR / mth
GoDaddy Deluxe
4,75 EUR / mth
?
Obiščite spletno stran
na GoDaddy.com
Speedy serviceUser-friendly spletno mesto builderPanel Linux gostovanje
Ameriško podjetje za spletno gostovanje je eno izmed največjih v igri in verjetno tudi najbolj znano. Je tudi največji registrar domenskih imen na svetu z več deset milijoni domen v svojem portfelju. GoDaddyjev najcenejši paket za spletno gostovanje (Economy) je dostojno opremljen na $ 2.49 na mesec, ko se prijavite za eno leto.

Ta ponudnik ponuja brezplačno varnostno kopiranje in obnovitev, brezplačno e-pošto Microsoft Office 365 za eno leto, jamstvo uptime (99,9%), neomejen prostor za shranjevanje (čeprav je samo paket za ekonomičnost 100 GB), pa tudi neomejeno pasovno širino in brezplačno domeno s letni načrt.

Precej lahka funkcija, ki jo ponuja GoDaddy na vseh paketih, je zmožnost povečanja gostiteljske zmogljivosti na zahtevo (npr. Ko pride do nenadnega povečanja prometa) znotraj vašega računa za gostovanje.

Oglejte si spletno gostovanje paketov iz GoDaddy
1 & 1 IONOS ima koristi od čistega vpliva svoje matične družbe. Zasluge za slike: IONOS

1 & 1 IONOS ima koristi od čistega vpliva svoje matične družbe

Omejitev znakov: 5000PREVEDI NASLEDNJIH 5000
ny. Zasluge za slike: IONOS

5. 1 & 1 IONOS – 4/5
Najboljše za podjetja

Baremetalni strežniki: Da | Prosti SSL certifikat: Da | Zaščitena zaščita pred hekerji: Da | Email marketing: Da

12 MESECEV IZ £ 1 / MESEC
Posel
$ 8 / mth
Pro
$ 10 / mth
Strokovnjak
$ 14 / mth
?
Obiščite spletno stran
pri 1 & 1 IONOS
Denarnico prijazno gostovanjePreprost za uporaboSSSL je vključen povsod
1 & 1 IONOS je velik ponudnik spletnega gostovanja, ki se poteguje za GoDaddy za svetovno prevlado in je največji igralec v Evropi. Nahaja se v Nemčiji in ponuja čudovito paleto storitev s cenami, ki se začnejo že od 0,99 $ na mesec, čeprav se po prvem letu zvišajo na 8 $.

Poleg tega ta gostitelj ponuja nekaj pametnih brezplačnih iger (na primer brezplačno domeno in neomejen pomnilnik, s certifikati SSL, vključenimi v vse načrte), brezplačno programsko opremo za spletno oblikovanje (NetObjects Fusion 2013), 24-urno telefonsko in elektronsko podporo, grafiko arhiv, 30-dnevno jamstvo vračila denarja, pregledno replikacijo (podjetje imenuje geo-redundanco) in neverjetne 300Gbps omrežne povezave.

1 & 1 IONOS Pro: ZDA: 8,99 $ / mesec. UK: 6,99 € / mesec
1 & 1 IONOS Plus: ZDA: 4,99 $ / mesec. UK: £ 3.99 / mesec
1 & 1 IONOS Osnovni: ZDA: 0,99 $ / mesec. UK: 0,99 € / mesec

1 & 1 IONOS poslovno spletno gostovanje | 1 leto | 1 € na mesec ($ 1 za naročnino v ZDA)
To je neverjetno poceni posel. Za manj kot ceno kave vsak mesec lahko dobite brezplačno domeno, 100 GB prostora za shranjevanje, neomejen promet in brezplačen SSL certifikat. Ta paket je popoln, če nameravate gostiti samo eno spletno stran in jo hitro razvijati. 1 & 1 je na prvem mestu v našem najboljšem vodniku za spletno gostovanje, zato ga priporočamo – in je na voljo tudi v ZDA.
POGLEJ SE DEAL

Tsohost ponuja vrsto prilagodljivih načrtov in se osredotoča na WordPress

Tsohost ponuja vrsto prilagodljivih načrtov in se osredotoča na WordPress. Slika kredita: TSOhost

6. Tsohost spletno gostovanje – 4/5
Najboljše za gostovanje v Združenem kraljestvu

Dnevne varnostne kopije: Da | Prosti SSL: Da | Spletna konzola: Da

TSOHost Zagon
2,92 £ / mth
TSOHost Business
6,59 £ / mth
E-trgovina TSOHost
£ 18.02 / mth
?
Obiščite spletno stran
pri TSOHost
Prilagodljivi načrti in možnostiProzorna določitev cenOsnovne dnevne varnostne kopije
Ta ponudnik v Združenem kraljestvu igra vrednostno kartico, z začetnim načrtom, ki se začne pri 1,61 evra (2,15 evra) na mesec (če se prijavite za dve leti – to je 1,79 evra na mesec, če se odločite za eno leto). Ta načrt vas omejuje na 500 MB pomnilnika, vendar imate neomejeno pasovno širino, šifrirajmo SSL in 10 poštnih predalov.

Tudi tukaj je prožnost, ker se lahko odločite za gostovanje cPanel ali »spletno gostovanje v oblaku« prek lastne arhitekture oblaka Tsohost in konzole za upravljanje po meri, ki se lahko nekaterim zdi bolj privlačna.

Tehnična podpora podjetja Tsohost morda ni najhitrejša v smislu odzivnih časov, vsaj v naših izkušnjah, vendar pa je zagotovila jasne in točne odgovore na naša vprašanja. Ravni uspešnosti so trdne in podjetje ponuja 60-dnevno garancijo za vračilo denarja, kar je več, kot boste videli pri večini ponudnikov.

Oglejte si spletno gostovanje paketov iz Tsohost tukaj
Wix ima več kot 100 milijonov aktivnih računov

Wix ima več kot 100 milijonov aktivnih računov

7. Wix spletno gostovanje – 4/5
Najboljši graditelj spletnih strani na trgu

Spletna trgovina: Neobvezno | Brezplačna domena: Da | Išči kredite: $ 75 | Strokovni pregled spletnega mesta: izbirno

Wix Connect Domain
4,50 EUR / mth
Wix Combo
8,50 EUR / mth
Wix Unlimited
12,50 EUR / mth
?
Obiščite spletno stran
pri Wixu
Splav zmogljivih funkcijPrilagodljiv urejevalnikSmart izbor predlog
Wix je storitev gradnje spletnih strani, ki ponuja privlačno paleto načrtov in se ponaša z resnično impresivno globino, ko gre za prilagajanje vašega spletnega mesta, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Storitev ima uporabniku prijazen urejevalnik, ki je prepognjen z vsebino in funkcionalnostjo ter vam omogoča natančno nastavitev vašega spletnega mesta na veliko različnih načinov.

In tam je globina, tako da na primer, ko gre za predloge, ne dobite samo razpršitev vnaprej določenih mest, ampak več kot 500 od njih. Pogosto boste ugotovili, da ste z Wixom razvajeni.

Druge zmogljive funkcije vključujejo integriran urejevalnik slik s tonami filtrov v stilu Instagram in vrsto e-trgovskih predlog za zagon (upoštevajte, da Wix ne zaračunava provizij za transakcije za vašo prodajo, za razliko od nekaterih tekmecev).

Wix ima tudi brezplačen načrt, čeprav to omejuje pasovno širino in prostor za shranjevanje (do 500 MB) in postavlja blagovne znamke na vaše spletno mesto. Pojdite do načrta Neomejeno, ki je najbolj priljubljena naročnina, in dobite 10 GB prostora za shranjevanje ter brezplačno domeno, neomejeno pasovno širino (kot že ime pove) skupaj s $ 80 bonov za Google Ad.

Najbolj priljubljen načrt Wix Unlimited (neomejena pasovna širina, 10 GB pomnilnika)
Načrt Wix VIP (strokovni pregled spletnega mesta, e-poštne akcije)
Načrt e-trgovine Wix (spletna trgovina, 20 GB pomnilnika)
Wix Connect Domain (pasice Wix, pasovna širina 1 GB, shramba 0,5 GB)
Weebly ima na voljo veliko zanimivih funkcij, tudi za začetnike

Weebly ima na voljo veliko zanimivih funkcij, tudi za začetnike

8. Weebly spletno gostovanje – 4/5
Najboljši spletni graditelj

Varnost SSL: Da | Graditelj povleci in spusti: Da | Išči kredite:

75 $ Free SEO orodja: Da

Weebly Starter
£ 5 / mth
Weebly Pro
£ 8 / mth
Weebly Business
17 £ / mth
?
Obiščite spletno stran
pri Weebly
Elegantna spletna stran predlogeProst načrt paket Paket podpira osnovno spletno trgovino
Tako kot Wix, Weebly je še en velikan v areni za gradnjo spletnih strani in vam ponuja tudi možnost brezplačnega načrta – čeprav je ta omejen na 500 MB pomnilnika. Dobili boste tudi oglase na svojem spletnem mestu, zato, če želite biti brez oglasov, ki jih je naložil Weebly, se boste morali premakniti na začetni plačani načrt, ki stane 6,80 USD na mesec.

Začetni paket nima oglasnih omejitev ali omejitev za shranjevanje, dobite pa tudi brezplačno domeno. Poleg tega je za tiste, ki razmišljajo o prodaji spletnih stvari, precej čudovito, da obstaja tudi podpora za spletno trgovino (čeprav osnovna, ki vsebuje največ 10 izdelkov).

Čednejši načrti vam ponujajo veliko funkcij, ki vam omogočajo, da zgradite vrhunsko spletno trgovino s podporo za kupone, preglede strank, upravljanje zalog – vrhunski načrt uspešnosti, ki skrbi tudi za darilne kartice, zapuščene vozičke in e-pošto oglaševalskih akcij (stane $ 35 na mesec).

Weeblyjeva paleta elegantnih predlog za spletna mesta je resnična prošnja, vendar pa je tu nekaj vmesnikov z urejevalnim vmesnikom, kot je pomanjkanje splošne funkcije za razveljavitev. Kljub temu rahle slabosti ne zmanjšujejo tega dobro opremljenega spletnega mesta.

Oglejte si pakete graditelja spletnih mest iz podjetja Weebly

Spletno gostovanje: Kaj je to?
Spletno gostovanje je generično ime, ki ga dajejo podjetja, pa tudi gostovanje spletne strani za organizacije ali posameznike. Ampak to je samo začetek: izbira resnično zanesljivega, cenovno dostopnega in prilagodljivega spletnega ponudnika gostovanj je zastrašujoča in izjemna naloga, saj je na voljo toliko možnosti.

Številni paketi vsebujejo številne funkcije, na katere lahko ali ne morate dati vrednosti, vključno z poštnim seznamom, nadzorno ploščo, zmožnostjo enostavnega ustvarjanja spletnih trgovin, enostavnimi orodji za izdelavo spletnih mest in različnimi stopnjami podpore (na telefonu ali v živo). klepet).

Ali iščete zgraditi spletno stran za sebe, spletno stran za vaše majhno podjetje zdaj ali za prihodnost, preprosto spletno trgovino ali pa samo želite prihraniti denar, ki se gibljejo na cenejši web hosting storitev, ki smo jih dobili ste zajeti.

Gostovanje je precej konj za tečaje – to je vprašanje pridobivanja najboljše in najprimernejše rešitve, ki si jo lahko privoščite. Vendar ni potrebe, da bi se finančno podlegli. Če ste šele začeli ali ste relativno majhno podjetje in poznate svojo pot okoli strežnika, boste morda želeli razmisliti o virtualnem zasebnem strežniku (VPS), na primer – zagotavljajo prilagodljivost namenskega strežnika, vendar nižje stroške.

Spletno gostovanje: Deljeno, VPS in Dedicated
V storitvi gostovanja v skupni rabi en uporabnik deli strežnik z drugimi spletnimi mesti in spletnimi gostujočimi računi. Medtem ko so cenejši, deljeno gostovanje je dobro za manjše spletne strani, tiste, ki ne uporabljajo veliko virov pasovne širine.

Strežniki navideznega zasebnega strežnika (VPS) ali strežniki v oblaku omogočajo merjenje virov, ko in ko jih potrebujete, in ne omejujejo omejitve fizičnega strežnika. Izhajajo iz bazenske procesorske moči, pomnilnika in pomnilnika glede na vaše zahteve.

Z namenskim strežnikom imate celoten spletni strežnik za lastno uporabo z bistveno hitrejšim delovanjem v središču ponudbe. Boste morali plačati dodatno, čeprav in boste odgovorni za vzdrževanje.

Spletno gostovanje družbe ponavadi ponujajo tri glavne plačane za tiers gostovanje paketov. Razen zgoraj omenjenih stopenj bomo razmišljali tudi o gostovanju v WordPressu, pa tudi o močnejših storitvah gradnje spletnih strani.

Spletno gostovanje: plačano ali brezplačno
Vsakdo ima rad malo prostega in ni presenetljivo, da so brezplačne storitve spletnega gostovanja divje priljubljene, vendar če jih ne nameravate uporabiti za učenje kodiranja ali vodenje osebne spletne strani, vam ne bi svetovali, da uporabljate brezplačno spletno gostovanje.

Ne dobite nas narobe, radi jih imamo, izdelali smo celo najboljši brezplačen vodnik za spletno gostovanje, vendar pa je uporaba v poslovne namene preobremenjena s potencialnimi vprašanji, zaradi katerih jih je težko priporočiti.

Za razliko od proste programske opreme, storitve (spletno gostovanje ali VPN na primer) stanejo denarja za zagon, zato večina web hosting podjetij uporablja freemium poslovni model in vas bo prepričala, da se premaknete na poceni, plačano storitev.

Pričakujte številne omejitve prostora na disku in pasovne širine. Ne boste dobili nobenega SSL certifikata, ki je nujen pogoj za izvajanje pravilne poslovne spletne strani. Ne boste imeli rednih varnostnih kopij in nekateri bodo celo zaustavili vašo spletno stran za eno uro na dan!

Namesto tega priporočamo, da preverite naš najboljši vodič za poceni spletno gostovanje, ki ga redno posodabljamo, da vključimo najbolj vroče ponudbe.

Komu zaupati? Katere funkcije iščete? Kakšno ceno plačati? Kako prenesete obstoječo spletno stran? Ali dejansko potrebujete graditelja spletnih strani? Bi morali iti za upravljane web hosting ponudnika?

Web Hosting vprašanja vprašati
Spletno gostovanje: Kako izbrati najboljšega?
Storitve gostovanja

vaše podjetje lahko izbira običajno pomeni odločitev, ali je skupni, namenski ali strežnik v oblaku primeren za vaše podjetje.

Zelo majhna podjetja se običajno odločijo za skupno ali upravljano storitev, kot se včasih imenujejo. Stroški so nizki, vendar bo vaše podjetje delilo strežnik z več drugimi podjetji. Po potrebi lahko vedno premaknete navzgor do navideznega zasebnega omrežja (ali VPS).

Namenski strežnik, kot nakazuje njegovo ime, je samo en strežnik, rezerviran za vaše podjetje. Dedicated strežniki niso tako dragi, kot so nekoč bili in lahko gospodarsko smiselno, če želite, da vaše podjetje ima svojo lastno strežniško platformo in ni treba skrbeti za druga podjetja na skupnem strežniku, ki vpliva na vaše spletno poslovanje, če imajo težave.

Pomembno je, da natančno pogledate raven storitev (SLA), ki bo povezana z vašim namenskim strežnikom. Poiščite dodatne stroške, kot je vzdrževanje, ali druge “dodatke”, ki niso vključeni v stroške najema.

In nazadnje, poskusite in kupite strežniški prostor, v katerega se lahko razširite. Po nekaj mesecih ne želite, da ste prerasli strežnik in se morate premakniti na novo.

Nazadnje, ker je oblak močno vplival na celotno poslovno okolje, je oblak tudi spletno gostovanje poslovnih spletnih strani, ki zdaj ponuja alternativo tradicionalnim metodam gostovanja. Moč gostovanja v oblaku je prilagodljivost, ki jo ponuja. V bistvu lahko vaše podjetje zdaj kupi samo prostor in gostiteljske storitve, ki jih potrebuje, in jih kadar koli razširite brez motenj v poslovanju.

Najboljši ponudniki gostovanja VPS
Najboljši ponudniki gostovanja WordPress
Najboljši graditelj spletnih strani
Najboljše deljeno spletno gostovanje
Best poceni spletno gostovanje

Relevant news