Bluehost gostovanje

Bonus

99,99% uptime Odlična hitrost zadnjih 10 mesecev

Free spins

Že od 2,63 € na mesec!

Obišči
Overview
 • Čas nalaganja: 425ms (5. mesto)
 • Uptime: 99,99% (1. mesto)
 • Cena: 2,63 € / mesec (3 leta)
 • Podpora: Live chat

V preteklih več kot 16 mesecih sem bila stranka, ki je plačevala in tiho pregledovala storitve BlueHost, da bi vam pomagala ugotoviti, ali so prava družba za gostovanje za vaše potrebe.

Odkar sem se prvič prijavil v podjetje, se je veliko spremenilo in v tem pregledu bom predstavil objektivne meritve in podatke, kot so uptime, čas nalaganja in statistika podpore strankam.

Brez dodatnega odlašanja, tukaj je moj pošten pregled storitev Bluehost:

Informacije o ozadju Bluehost
Bluehost je trenutno odgovoren za gostovanje več kot 2 milijona spletnih strani po vsem svetu in je ena izmed najbolj priljubljenih in najcenejših storitev deljenega gostovanja.

Ustanovljeno je bilo leta 1996 s strani Matta Heatona in Dannyja Ashwortha v mestu Provo v Utahu. Imajo 750 zaposlenih, ki delajo 24 ur na dan in zagotavljajo najvišjo možno kakovost storitev.

Medtem ko dolga zgodovina podjetja in namensko podporno osebje zagotavlja določeno stopnjo zaupanja, sem opazil resen problem pri večini pregledov Bluehost.

Omogočajo žareča priporočila za storitev, ne da bi pri tem upoštevali objektivne podatke ali meritve (na primer čas nalaganja in uptime).

Ampak ne mi …

Ta pregled temelji na dejanskih statističnih podatkih in podatkih , zbranih v več kot treh letih preskušanja najcenejšega načrta Bluehost .

Ogledate si lahko tudi naš preizkusni prostor v živo .

Kakšne so naše izkušnje z Bluehostom v zadnjih 16 mesecih?

Potopimo se in ugotovimo!

Pros za Bluehost
Kot velja za vse naše preglede spletnega gostovanja, smo zavezani, da vam bomo zagotovili najbolj nepristranske in pregledne informacije na spletu, pri čemer se pri določanju kakovosti spletnega gostitelja močno zanašamo na statistično pomembne podatke in merljive meritve.

Tukaj je le nekaj “Pros” za uporabo storitev Bluehost (glede na podatke).

1. Močno Uptime od> 99,99% (# 1)
Ker so njihove storitve doživele velik preobrat, je Bluehost izboljšal svoj uptime tako globoko, da je darn skoraj popoln (> 99,99%).

S samo 5 izpadi v zadnjih 10 mesecih, je fenomenalna delovna doba podjetja Bluehost precej nad standardom v industriji, ki znaša 99,94%, kar je povzročilo le neverjetnih 9 minut izpada od 7296 ur, ki smo jih zabeležili v obdobju pregleda.

Čeprav so se njihovi koraki resno udarili avgusta leta 2017, Bluehost trdi, da so težave nastale zaradi različnih napadov DDoS, usmerjenih na njihove strežnike, in od takrat se je število pojavilo.

Na splošno je to najboljši uptime, ki smo ga videli v zadnjih 10 mesecih po spremljanju več kot 31 gostiteljev:

December 2017 povprečna uptime: 100 %
Januar 2018 povprečna uptime: 99,99%
Povprečni uptime za februar 2018: 100 %
Povprečni uptime iz marca 2018: 100%
April 2018 povprečna uptime: 100%
Maj 2018 povprečna uptime: 99,99%
Junij 2018 povprečna uptime: 100%
Povprečni uptime v juliju 2018: 100%
Povprečni uptime za avgust 2018: 100%
September 2018 povprečna uptime: 100%
statistika modrih lastnosti

Bluehost: Hitrost nalaganja strani in čas neprekinjenega delovanja (zadnjih 10 mesecev najdete celotne podatke tukaj .)

Zaključek? Bluehost je najbolj zanesljiv web hosting glede na naše raziskave.

2. Hitro nalaganje strani – 424ms (5. najhitreje)
Ko smo v začetku leta 2016 pregledali storitve podjetja Bluehost, so bile njihove hitrosti – če lahko rečemo – manj kot zadovoljive.

S povprečno hitrostjo več kot 1.500 ms so bile prepočasne, da bi se uvrstile med prvih 10 (dejansko so bile njihove storitve na našem seznamu od leta 2016 do sredine 2017)

Kljub temu je od poletja 2017 Bluehost izboljšal svoj čas nalaganja… S skoraj 300%!

S povprečnim časom nalaganja le 424 ms, se je Bluehost uspel povleči navzgor z zaganjalniki in se povzpeti do 3. najhitrejšega spletnega gostitelja, ki smo ga kdaj pregledali.

Presenečen nad tem nenadnim in nepričakovanim skokom v času nalaganja strani, sem osebno posegel v njihovo ekipo in vprašal, kako jim je uspelo tako drastično izboljšati svoje hitrosti.

Njihov odgovor je bil preprost: »Želeli smo izboljšati naše izkušnje s strankami in se odločili vlagati v nadgradnjo našega strežniškega parka Bluerock«

In rezultati so od takrat stabilni. Zdaj skoraj na koncu leta pogledajmo, kako so nastopili v zadnjih 10 mesecih.

Povprečni čas nalaganja zadnjih 10 mesecev:
December 2017 povprečna hitrost: 399ms
Januar 2018 povprečna hitrost: 415ms
Februar 2018 povprečna hitrost: 463ms
Marca 2018 povprečna hitrost: 429ms
April 2018 Povprečna hitrost: 409ms
Maj 2018 povprečna hitrost: 406ms
Junij 2018 povprečna hitrost: 467ms
Julij 2018 povprečna hitrost: 418ms
Avgust 2018 povprečna hitrost: 414ms
September 2018 povprečna hitrost: 421ms
To ni slabo. Dejstvo je, Bluehost gostovanje uvršča 5. v hitrosti.

Tukaj lahko najdete statistične podatke za celoten 16-mesečni pregled.

3. Nizka začetna cena (2,75 USD / mesec)
V preteklosti mi je bilo težko upravičiti uporabo storitev Bluehost zaradi njihove pretirane cene in neučinkovitih storitev.

V letu 2018 je Bluehost ne le ohranil impresiven uptime in čas nalaganja od leta 2017, ampak so se tudi postavili kot eden izmed najbolj poceni spletnih gostiteljev na trgu.

Čeprav niso najcenejši ponudnik v primerjavi z drugimi gostitelji , so izboljšani strežniki in znižana cena, zaradi česar so odlična možnost tudi za najbolj skromne webmastere.

Medtem ko BlueHost na kakršen koli način nismo evangelizirali, smo uspeli doseči precej zvezdasto ponudbo za bralce hostinga. S klikom na to povezavo lahko dobite približno 65% popust na maloprodajno ceno podjetja Bluehost in gostite vašo spletno stran za samo 2,75 $ na mesec .

4. Dobre varnostne možnosti
Z nešteto kibernetskih napadov in večjimi kršitvami podatkov, ki so se razširile na trgu, je iskanje spletnega gostitelja z zadostnimi varnostnimi možnostmi zdaj bolj pomembno kot kdajkoli prej.

Na srečo, Bluehost ponuja nekaj odličnih orodij za boj in preprečevanje nekaterih najpogostejših napadov in tveganj.

Na primer, lahko preprečite neželeno pošto z orodji, kot so SpamAssassin, Spam Experts in Spam Hammer. Podpirajo tudi CloudFlare, ki pomaga preprečevati nadležne DDoS napade, ki lahko povzročijo, da se spletno mesto zniža s pošiljanjem ogromne količine lažnega prometa iz različnih virov.

Ponujajo tudi zaščito Hotlink (ki ljudem preprečuje krajo slik in vsebine), črne sezname naslovov IP za blokiranje problematičnih posameznikov, dostop SSH do varnih spletnih sej in izbirne filtre, ki jih lahko uporabite za določene uporabnike in e-poštne račune.

Imenike lahko tudi zaščitite z geslom, ustvarite črne sezname za naslove IP in upravljate digitalna potrdila in zasebne ključe neposredno od podjetja Bluehost.

Poleg tega se ne ustavijo!

Bluehost je vključil tudi več ravni varnosti, da vas zaščiti na ravni računa.

S svojim računom Bluehost lahko omogočite preverjanje pristnosti v dveh faktorjih in zgradili so celotno spletno mesto z validacijo računa žetona.

S preverjanjem žetonov lahko dokažete svojo identiteto, ko se obrnete na podporo za stranke, tako da podate šestmestno kodo, da preverite svojo identiteto, preden boste morali dati geslo službi za podporo strankam.

Na splošno Bluehost prihaja oboroženih do zob z veliko varnostnih funkcij, ki bo vas, vaše občinstvo, in vaše spletne strani varno.

5. Veliko integracij, aplikacij in funkcij e-trgovine
Poleg številnih varnostnih funkcij, navedenih zgoraj, je Bluehost opremljen tudi z armaturno ploščo, bogato z aplikacijami, ki vam omogoča neposredno vključevanje različnih storitev, kot so Google Apps in prej omenjeni CloudFlare, neposredno v cPanel.

Z vključitvijo Google Aplikacij v platformo Bluehost boste lahko v svoje podjetje prinesli vse ugodnosti Googla iz svojega računa za gostovanje.

Cloudflare, po drugi strani, je priljubljena, brezplačna storitev CDN, ki lahko poveča hitrost vaše spletne strani in pomaga ohranjati zaščito pred morebitnimi hekerji in kršitvami.

Poleg tega je Bluehost radikalno poenostavil svoje eCommerce funkcije, kar omogoča strankam, da neopazno vzpostavi spletno trgovino z neskončno število možnosti nakupovalni voziček. Preprosto kliknite »Namesti« in se lotite poslovanja.

Bluehost prav tako pravi, da lahko uporabite MOJO Marketplace, da namestite programsko opremo za nakupovalno košarico, ročno namestite programsko opremo sami ali pa najamete razvijalca za namestitev in / ali upravljanje zanj.

Bluehost Mojomarket

Preprosto izbiro BlueHost omogoča eCommerce spletna mesta, da dobijo brezplačen varnostni certifikat SSL, šifriranje OpenPGP / GPG in še več.

6. „Uradni“ priporočeni gostitelj WordPress.org
Čeprav priporočila za gostovanje brez podatkovnega pogona običajno upoštevate z zrnom soli, ko največji svetovni CMS priporoča ponudnika gostovanja, je to običajno dobro upoštevati.

Uradna stran programa WordPress (WordPress.org) je pred kratkim ponovno izdelala svojo stran za gostovanje in navedla svoje 3 najljubše ponudnike gostovanja. Med njimi so SiteGround , Dreamhost in – uganili ste – Bluehost.

WP.org priporoča Bluehost

7. Enostavna uporaba
Bluehost je preprost za uporabo in zelo prijazen začetnikom.

Vmesnik cPanel je skoraj tako preprost, kot je spletno gostovanje. Vse kar morate storiti je, da kliknete na ikone in pridete na delo.

Kaj je spet slogan Staples ?

Prav… To je bilo enostavno!

bluehost cpanel

Z enostavnim vmesnikom Bluehost lahko dostopate do vseh vaših spletnih mest in e-poštnih naslovov z enega mesta.

Poleg tega lahko prilagodite, kako želite razporediti cPanel, da ustreza vašim posebnim potrebam, tako da lahko hitro dosežete funkcije, ki jih najbolj uporabljate.

8. 30-dnevno brezplačno preskušanje in jamstvo vračila denarja
Za zavezo-phobic med vami, Bluehost ponuja 30-dnevno denar nazaj garancije, ki vam omogoča, da sprejmejo svoje storitve za spin pred izvršitvijo vaš težko zasluženi denar.

Medtem ko ta garancija ni tako obsežna kot drugi konkurenti, kot je Dreamhost, ki ponuja 97-dnevno garancijo za vračilo denarja, 30 dni je več kot dovolj časa, da ugotovimo, ali je Bluehost pravi ponudnik za vas.

Pomembno je vedeti, da veljajo nekateri pogoji, če želite zahtevati vračilo:

Garancija za vračilo denarja ne velja za dodatne izdelke, kot so domene.
Če prekličete v 30 dneh, vendar vaš načrt vključuje brezplačno domeno, bo Bluehost od skupnega zneska vračila odštel 15,99 USD kot pristojbino za domeno. Podjetje trdi, da je to “pokriva svoje stroške”, hkrati pa zagotavlja, da vaše izbrano ime domene ni izgubljeno. Pomembno je omeniti, da novo registriranih domen ni mogoče prenesti, dokler ne mine 60-dnevno obdobje registracije.
Proti Bluehostu
1. Njihova podpora strankam je hitra, vendar bi lahko bila bolj poznana
Čeprav je Bluehost v zadnjih mesecih opazil astronomsko izboljšanje odziva na podporo strankam (dejansko imajo skoraj popolno oceno notranjega pregleda strank), kakovost njihove podpore strankam še vedno zaostaja za svojimi sodobniki.

Čeprav lahko ekipa za podporo strankam zdaj obravnava poizvedbe s hitrostjo strele, sem ugotovila, da nekatera bolj tehnična vprašanja niso ustrezala predstavnikom za podporo in da je bilo treba rešiti več vprašanj.

Bluehost pregled: podpora se analizira

Prednost je v tem, da njihov kanal v storitvi YouTube DOES vsebuje tone uporabnih videoposnetkov za vodnike. Torej, če vam ni treba motiti rokavov in umazati rok, boste verjetno sami rešili 90% svojih morebitnih težav.

2. Cena v višini 2,75 USD / mesec se nanaša samo na 36-mesečni načrt (vendar je 4,95 USD / mesec še vedno poceni)
Bluehost je poceni.

Ampak kako poceni? No, odvisno je …

Njihova super-nizka uvodna stopnja, ki znaša le 2,75 $ na mesec, prinaša nekaj priloženih strun. Zahteva namreč triletno zavezo.

Če želite le 12 mesecev storitve, vaša stopnja skoči na 4,95 $ na mesec.

Na tej točki, samo HostGator Cloud omogoča gostovanje obdobja, kot je 1-3 mesecev.

Osebno bi vam priporočil, da ugriznete kroglo in jih vzamete na njihovo 3-letno uvodno ponudbo, ker je njihova osnovna 12-mesečna podaljšanja cene skočila na 8,99 $ na mesec.

Cene in načrti za Bluehost

3. Selitve spletnih mest niso brezplačne …
Večina ponudnikov gostovanja, ki smo jih pregledali, vam bo z veseljem pomagala premakniti obstoječe spletno mesto s trenutne lokacije na njihovo storitev.

Konec koncev – to je hiter postopek, da boste lahko zamenjali podjetja in postali njihovi zveste stranke v naslednjih nekaj letih.

Na žalost, Bluehost ni ena od teh podjetij.

Za to, kar večina zagotavlja brezplačne storitve, zaračunajo $ 149,99. In ne bodo prenesli več kot 5 spletnih mest in 20 e-poštnih računov.

Ko že govorimo o dodatnih pristojbinah, vam bo preprost uvod v 45-minutno predstavitev njihovih storitev vrnil z 79,99 $.

Spet – to je nekaj, kar večina ponudnikov gostovanja je vse preveč veseli, da zagotovi brezplačno, ker ste se prijavite za svoje storitve za dolgoročno.

BlueHost cen, gostovanje načrti & Quick Facts
Bluehost ponuja tri možnosti deljenega gostovanja, med katerimi lahko izbirate.

Upoštevajte, da je spodnja oglaševana cena nizka uvodna stopnja za obdobje treh let. Cene za krajše načrte stanejo več in ne morete dobiti ničesar z manj kot 12 meseci.

Poleg tega beseda „neomejeno“ ne pomeni vedno neomejeno (kot je opisano v zadnjem delu).

Osnovni načrt : Za 2,75 EUR na mesec dobite največ eno spletno mesto , 50 GB prostora za shranjevanje in “neomejeno” pasovno širino. Dobite tudi 5 e-poštnih računov (z največjim pomnilnikom 100 MB).
Plus načrt : 5,45 $ na mesec zagotavlja 10 spletnih strani, 150 GB prostora za shranjevanje in “neomejeno” pasovno širino. Dobite tudi 100 e-poštnih računov po 500 MB.
Najpomembnejši načrt : njihov največji načrt običajno znaša 5,45 USD na mesec , kar zagotavlja neomejeno število spletnih mest, shrambo, pasovno širino, e-poštni račun in shrambo e-pošte. (Trenutno v prodaji)
bluehost stroškov in cen

Plačati morate tri leta naenkrat, da uživate v oglaševani ceni za njihove skupne načrte gostovanja. To bo stalo veliko več, če izberete krajše trajanje. Upoštevajte, da je minimalno trajanje plačila 12 mesecev.

Brezplačna domena? Ja.
Enostavnost prijave: Enostaven postopek prijave na dve strani.
Načini plačila : Glavne kreditne kartice in PayPal.
Skrite pristojbine in klavzule : nizka uvodna začetna stopnja za najmanj tri leta (z načrti za obnovitev, ki skočijo). In ta celota, » Bomo izbrisali vaš račun, če greste več kot 1000 tabel zbirke podatkov ali 3 GB skupne baze podatkov,« stvar .
Upsells : Nekateri upsells. Ampak to je običajno v industriji spletnega gostovanja, zato ne skrbite.
Aktiviranje računa : Večina uporabnikov ima takojšnjo aktivacijo. Če so informacije netočne ali če obstaja sum goljufije, se aktivacija lahko odloži.
Nadzorna plošča in izkušnje na nadzorni plošči : Enostavna in enostavna nadzorna plošča.
Namestitev aplikacij in CMS-jev (WordPress, Joomla itd.) : Mojo Marketplace omogoča hitro in enostavno namestitev aplikacije!
Ali priporočamo Bluehost?
Da, imamo.

To je najboljši v uptime in zanesljivost (poleg HostGator Cloud ) in hitrost ni slabo tudi.

Hitrost – vrh 5
Uptime – vrh 1
So poceni in je lahko začeti.

Na splošno, Bluehost je naš TOP 1 gostitelj in ne smete iti narobe z njim.

Pros / Cons
 • Praesent sed semper mauris, nec eleifend nibh
 • Donec ultricies placerat neque, eu malesuada lacus dignissim in
 • Praesent sed semper mauris, nec eleifend nibh
 • Praesent sed semper mauris, nec eleifend nibh
 • Donec ultricies placerat neque, eu malesuada lacus dignissim in
 • Donec ultricies placerat neque, eu malesuada lacus dignissim in
 • Donec ultricies placerat neque, eu malesuada lacus dignissim in

Donec porttitor justo nunc, nec placerat lectus sagittis in. Integer mollis et erat sit amet volutpat. Sed in elit efficitur, venenatis felis ullamcorper, cursus ligula. Proin mollis massa id facilisis rhoncus. Nullam eu nunc in ligula sollicitudin consectetur. Proin accumsan quis neque nec ullamcorper. Maecenas porttitor ac enim vel interdum. Curabitur ut eros facilisis, molestie eros fringilla, efficitur justo. Proin egestas tempor odio, ac pellentesque ante porta vitae. Vestibulum luctus maximus odio, vitae efficitur nisi tincidunt eget.

99,99% uptime Odlična hitrost zadnjih 10 mesecev

Obišči