Hostgator gostovanje

hostgator-gostovanje
Bonus

Uptime99,98%

Free spins

Čas nalaganja 0,43 ms

Overview
 • Deposit options: Donec ultricies placerat neque, eu malesuada lacus dignissim in
 • The spreads: Praesent sed semper mauris, nec eleifend nibh
 • Free demo accounts: Praesent sed semper mauris, nec eleifend nibh
 • Minimum deposit: Donec ultricies placerat neque, eu malesuada lacus dignissim in
Obišči

HostGator je lahko ena največjih, najstarejših web hosting podjetij v industriji. Ampak oni so še vedno izboljšanje, objavljate povprečno uptime 99,98% v zadnjih 16 mesecih.

Njihova storitev za stranke, ki je takoj povezana s klepetom v živo, je odgovorila na vsako vprašanje v nekaj sekundah. Njihova osnovna, deljeno gostovanje načrti prihajajo z neomejeno skladiščenje, pasovno širino, in prost SSL certifikat.

Na žalost jih je njihova povprečna čas nalaganja strani razočarala (povprečje 1007ms). Veliko dodatnih storitev, kot so varnostne kopije in varnost, bodo vključene kot dodatne pristojbine. Poleg tega se stopnja obnovitve po prvem izteku mandata agresivno dvigne.

Tukaj je popoln pogled na naš praktični test, z uporabo podatkov tretjih oseb iz Pingdom, da bi osvetlili njihovo uspešnost.

Splošne informacije in pregled gostovanja


SPLOŠNI KRAK: Ocenjeno # 16 od 32 spletnih gostiteljev
HITROST: 1007ms (povprečje od decembra 2017 do marca 2019)
UPTIME: 99,98%  (povprečje od decembra 2017 do marca 2019)
PODPORA: 24-urni klepet v živo
APPS: Podprto je več kot 75 aplikacij
LASTNOSTI: Neomejena pasovna širina in pomnilnik, en e-poštni račun, brezplačna domena 1. leto
NAČINI GOSTOVANJA: Skupna raba, oblak, WordPress, VPS in namenski strežniki
PRENOS STRANI: Enotni prenos brezplačnega spletnega mesta
CENITEV: Začenši z 2,75 USD / mesec (podaljša se na 6,95 USD / mesec)

Prednosti uporabe HostGator Shared

HostGator je uptime uspešnosti, ki se uporablja za vprašanje v preteklih letih. Ampak ne več, na podlagi naših 16 mesecev vrednega sledenja.

Poleg tega je bila njihova storitev za stranke hitra in prijazna. Pomagali vam bodo brezplačno premakniti spletno mesto na njihovo storitev. In začetnikom bo všeč veliko preprostih, intuitivnih možnosti, ki so usmerjale svojo pot.

Tukaj je kratek povzetek:

1. Močan in stabilen čas uporabe 99,98%

HostGator je objavil 99,98% uptime v zadnjih 16 mesecih. In to je večinoma posledica enega slabega meseca v decembru 2017. Od takrat so bili skoraj brezhibni, ki se gibljejo med 99,99% -100%.

To pa sploh ni najboljši del. Skladni so z razlogom: njihovo jamstvo uptime pravi, da če bo padel pod 99,9%, bo vaš račun kredit za ta mesec.

Očitno je, da načrtovano vzdrževanje ali nemogoče napovedati hekerje niso vključeni v to jamstvo. Kljub temu boste morali doseči in zahtevati kredit s predložitvijo podporne vozovnice v oddelek za zaračunavanje storitev v 30 dneh.

Začeli smo videti, da se je v zadnjem času pojavilo še nekaj gostiteljev, ki zagotavljajo neprekinjeno delovanje, kar pomeni, da vsi kupci zmagajo. Konkurenti, ki prihajajo in to počnejo, pripomorejo k dvigu barve za celotno industrijo. Prisili vse druge na trgu, da bodisi ustrezajo njihovim jamstvom in dvignejo standardno raven storitev ali tveganje, da zaostajajo.

Povprečno trajanje zadnjih 16 mesecev:

 • Povprečni uptime iz marca 2019: 99,99%
 • Februar 2019 povprečna uptime: 100%
 • Januar 2019 povprečna uptime: 100%
 • Povprečni uptime v decembru 2018: 100%
 • Povprečno trajanje dela v novembru 2018: 100%
 • Oktober 2018 povprečna uptime: 99,99%
 • September 2018 povprečna uptime: 99,95%
 • Povprečni uptime za avgust 2018: 100%
 • Povprečni uptime v juliju 2018: 99,99%
 • Junij 2018 povprečna uptime: 99,99%
 • Maj 2018 povprečna uptime: 100%
 • April 2018 povprečna uptime: 99,96%
 • Povprečni uptime iz marca 2018: 99,95%
 • Povprečni uptime za februar 2018: 100%
 • Januar 2018 povprečna uptime: 99,98%
 • Povprečna uptime za december 2017: 99,94%
HostGator Deljeno zadnjo 16-mesečno statistiko
HostGator povprečno uptime 2017-2019  | Glejte statistiko

2. Dobra podpora ( vsaj mislimo, da… )

HostGator zagotavlja bazo znanja, telefon, e-pošto in podporo v živo. Zadnja možnost je najhitrejša in nas poveže s servisnim predstavnikom v približno 15 sekundah.

Poskušal sem jo nabirati z vprašanji, skakati iz teme na temo in nikoli se ni obotavljala. Njihovo osebje se zdi dobro, dobro usposobljeno in prijazno. To je bila dobra izkušnja.

Hostgator v skupni rabi za podporo uporabnikom Live Chat Chat

3. 45-dnevno jamstvo vračila denarja

HostGator je tako prepričan v svoje storitve, da podaljšajo industrijo povprečno 30-dnevno politiko vračila dodatnih dveh tednov ali tako do 45 dni.

To pomeni, da jih lahko uporabljate več kot cel mesec in še vedno dobite svojo nakupno ceno, če se pojavijo kakršne koli težave.

To 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja velja za vse pakete za skupno rabo, preprodaje in VPS .

Edini ulov je, da to ne velja za namenske strežnike HostGator, za administrativne stroške ali za nabavo domenskega imena. Vse te omejitve so precej pogoste, potem ko zdaj prežete ~ 33 različnih pogojev storitve.

Upoštevajte, da je to samo za pakete za skupno rabo, prodajalce in gostovanje VPS in ne velja za namenske strežnike, upravne takse, namestitvene pristojbine za programsko opremo po meri ali nakup domenskih imen. Če je vaš načrt vseboval brezplačno ime domene, bodo od zneska vračila odšteli standardno pristojbino v višini $ 15,00 za domeno.

Vendar pa obstaja še nekaj drugih točk.

Njihovi pogoji dajejo sami do 90 dni, da dejansko izdajo nadomestilo. Prav tako ne bodo povrnjena nobena povračila na računu, denarnem nalogu, plačilih Western Union ali bančnih nakazilih.

Nadomestila so na voljo samo za nove načrte ali račune. Torej, če ste se prej prijavili za enega in prekličete podaljšanje ali drugi poskus, ne boste dobili ničesar v zameno.

In nenazadnje, vračila deviz se obdelujejo na podlagi tečajev ameriškega dolarja.

4. Razpoložljive varnostne funkcije mesta

HostGator je deljeno gostovanje načrti so dokaj goli kosti. Dobiš dovolj za eno spletno mesto, toda na njem ni veliko dodatkov.

Na srečo ponujajo nekaj dodatnih varnostnih funkcij, kot je možnost dodajanja nadzora SiteLock na vašo spletno stran. Ta storitev se bo izvajala vsak dan in bo iskala morebitne kršitve ali hake na spletnem mestu in vas takoj obvestila, ko jo bodo našli.

Ponujajo tudi Spam Assassin na svojih e-poštnih načrtih, da bi preprečili neželeno pošto, da bi sploh zadela vašo mapo »Prejeto«.

Edina pomanjkljivost je, da vam bo SiteLock stalo malo več. Razširili bomo to v spodnji tabeli, vendar je cena nalepke 1,67 USD / mesec, letno obračuna na 19,99 $.

5. Free Site & cPanel Migracije

Če to ni vaše prvo spletno mesto, in poskušate premakniti obstoječega, HostGator ima hrbet.

Imeli boste 30 dni po prijavi, da stopite v stik in jim pomagate premakniti vse datoteke spletnega mesta, baze podatkov, skripte in celo ime domene.

To vključuje popoln prenos cPanel. Torej, če ste imeli več namestitev spletnega mesta (kot so poddomene za eno veliko spletno mesto), ste zajeti.

Vse HostGator’s deljeno gostovanje načrti prihajajo z eno spletno stran (ali cPanel) migracije vključeni. Različni načrti, kot so na primer preprodajalci, bodo imeli dostop do več (do 30).

Posamezna brezplačna selitev spletnega mesta ni veliko v primerjavi z nekaterimi gostitelji. Ampak to je še vedno boljše od drugih, kot je Bluehost , ki bo zaračunal 150 $ za premik na pet mest naenkrat.

6. Zelo uporabniku prijazen za začetnike

HostGator je narejen po meri za začetnike blogerjev ali webmastere.

Njihovo spletno mesto je polno vadnic, uvajanj in drugih, ki vam pomagajo pri krmarjenju v temačnem svetu DNS-jev in podatkovnih centrov.

Imajo tudi dodatne funkcije za začetnike, ki iščejo postavitev spletnega mesta brez težav pri najemanju drugih ljudi za načrtovanje, gradnjo in upravljanje vsega.

Njihov graditelj spletnih strani , Gator, ki ga HostGator, je eden od boljših, ki smo jih pregledali. Na voljo je z brezplačno gostovanje in ime domene, tako da boste morali kupiti en sam račun za vse potrebe.

Prilagodljive predloge so na začetku zelo moderne, zato jih lahko preprosto prilagodite, tako da jih povlečete in spustite. Dobili boste tudi analizo spletnega mesta in brezplačno potrdilo SSL, ki bo pomagalo zaščititi osebne podatke obiskovalcev (na primer njihovo fizično lokacijo).

Gator, ki ga HostGator celo prihaja z e-trgovanjem načrt, tako da lahko nastavite popolnoma delujočo spletno trgovino z inventarjem in še več, vse to brez skrbi plačilni prehodi, plugins, ali katero koli drugo grdo tehnologijo. Samo deluje.

Proti uporabi HostGator Shared

Stalno močna uptime podjetja HostGator je bila odkrito presenetljiva (na dober način). Prav tako smo ljubitelji njihove garancije uptime.

Poleg tega njihov pristop, ki je prijazen do začetnikov, in koristna storitev za stranke pomenita, da je v njihovi storitvi veliko všeč.

Na žalost smo se soočili z nekaterimi težavami, medtem ko smo jih preizkušali. Tu so največje težave, ki smo jih našli:

1. Počasna stranska hitrost (več kot 1 sekunda za nalaganje)

Strežniki HostGatorja niso imeli težav pri ohranjanju naše spletne strani in živeli zadnje leto plus.

Težava je v tem, da so bili ti isti strežniki stalno počasni. Njihov povprečni čas nalaganja strani v zadnjih 16 mesecih je bil v povprečju 1007ms.

To je več kot sekunda, da naložite sorazmerno preproste strani z vsebinami, ki temeljijo na besedilu. Zamislite si, kaj bi se zgodilo, če bi te
strani naložili z več tisoč besedami in desetimi slikami visoke ločljivosti. Ja, ni dobro.

Pokazalo se je, da počasen čas nalaganja strani neposredno vpliva na izkušnjo obiskovalca. Tudi to ima učinek kapljanja navzdol tudi na vašo spodnjo mejo.

Obstaja nekaj stvari, ki jih lahko storite, da pospešite svoje spletno mesto brez zamenjave gostiteljev . Ampak, če je vaš gostitelj stalno počasen, to pomeni, da se boste neprestano borili v izgubljeni bitki.

Povprečni čas nalaganja zadnjih 16 mesecev:

HostGator Deljeno zadnjo 16-mesečno podrobno statistiko
HostGator povprečna hitrost 2017-2019  | Glejte statistiko

2. Veliko dodatnih pristojbin za resnične varnostne kopije, Gmail in Malware

HostGator je deljeno gostovanje načrti so poceni, z uvodno cene, ki se začne pri samo 2,75 $ / mesec (za 36 mesecev).

Njihov najcenejši načrt (“Hatchling”) je opremljen z enim samim imenom domene, namestitvijo priljubljenih aplikacij z enim klikom, kot so WordPress, Joomla, in še več, neomejena pasovna širina, neomejen pomnilnik in brezplačen SSL certifikat. V bistvu, vse glavne funkcije, ki jih potrebujete za popolno spletno stran.

HostGator Skupne dodatne storitve
HostGator Skupne dodatne storitve

Vendar pa je to vse, kar zagotavljajo v svojih privzetih načrtih. Vse “dodatne” stvari, kot so varnostne kopije spletnih mest, dostop do Gmaila, nadzor SiteLocka in orodja SEO, vas bodo vse stale, ko bo čas za plačilo.

To je razočaranje, ker je veliko teh funkcij skrbno prebrati na spletnem mestu, kot je »na voljo«, zaradi česar mislite, da so vključene. Prebrskajte druge vrhunske gostitelje, ki smo jih pregledali, in videli boste, da jih mnogi v resnici vržajo v svojo osnovno ceno.

Jaz sem šele takrat, ko pridete do samega konca procesa, ko greste vnesti svoje podatke za zaračunavanje, da se boste zavedali, da vas bodo vse te dodatne funkcije stale, še posebej.

Gmail je standardni 5 $ / mesec ali 60 $ / leto na uporabnika, kar je njihova običajna cena. Ampak potem SiteLock bo stalo 19,99 $ / leto, CodeGuard (za varnostno kopiranje vaših spletnih strani) bo stalo 23,95 $ / leto, in ne vodijo celo veliko prejšnjih različic vaše spletne strani v datoteko v primeru, da naletite na kakršne koli težave.

Torej, medtem ko začetni načrt zdi poceni na prvi, se začne, da postane precej drago, ko je vse povedano in storjeno.

3. Triki za standardne cene v industriji

Poleg dodatnih stroškov, HostGator potegne dve cenovne trike, ki so precej standard v industriji.

Prvi je oglaševanje nizko stopnjo, kot $ 2,75 / mesec, samo za vas, da se zavedaš, da zahteva predplačilo za polno tri leta, da dejansko dobil. V nasprotnem primeru iščete 10,95 $ / mesec za dejansko enomesečno vrednost storitve.
HostGator Skupni prelomi cen za dolgoročne načrte

To je samo začetek. Ker na vrhu tega, HostGator je podaljšanje cen skokov dramatično po začetnem načrtu poteče.

Torej, recimo, da greste naprej in zaklenete to nizko stopnjo za tri leta. Dobili boste precej dober posel, brez dvoma.

Težava se začne, ko je čas za obnovitev načrta v treh letih. Na tej točki, vaš mesečni tečaj za isti načrt skoči na 6,95 $ / mesec (ali 250,20 $ skupaj) – več kot dvakrat, kar ste pravkar plačali za isto natančno storitev.

V bistvu se zatekajo k dejstvu, da je po nekaj letih verjetnost, da želite zamenjati storitev, precej nizka. Torej ste zaklenjeni za nekaj časa (kot je kabelska družba ali članstvo v telovadnici).

Veliko drugih gostiteljev, ki smo jih pregledali, je vzel isti stunt. Vendar to ne pomeni, da je prav.

HostGator cen, gostovanje načrti & Quick Facts

HostGator Shared Hosting Planovi in ​​cene

Deljeno gostovanje: HostGator ima na voljo tri možnosti za skupno rabo gostovanja:

Hatchling načrt : Ta načrt se začne pri 2,75 $ na mesec. Dobite eno ime domene, neomejen prostor na disku in shrambo, SSL certifikat in neomejene poddomene.

Baby plan : Ta načrt se začne pri 3,95 $ na mesec. Podpira neomejeno shranjevanje, pasovno širino in imena domen.

Poslovni načrt : Ta načrt se začne pri 5,95 USD na mesec. Podpira neomejeno shranjevanje, pasovno širino in imena domen. Na voljo je brezplačna namenska IP, SSL in brezplačna številka.

 • Enostavnost prijave: Postopek preproste prijave.
 • Načini plačila : Kreditna kartica, PayPal.
 • Skrite dajatve in klavzule : Uvodna določitev cen je na voljo samo za nakup dolgoročnega načrta. Stopnje podaljšanja bodo tudi več kot dvakrat večje. Dodatne storitve, kot so varnostne kopije in spremljanje zlonamerne programske opreme, so tudi dodatne pristojbine.
 • Upsells : veliko upsells.
 • Aktiviranje računa : Za aktivacijo računa lahko traja do 24 do 48 ur.
 • Nadzorna plošča in Dashboard Izkušnje : cPanel.
 • Namestitev aplikacij in CMS-jev (WordPress, Joomla, itd.) : Z uporabo QuickInstall je enostavno namestiti priljubljene aplikacije in CMS-je v nekaj korakih.

Ali priporočamo skupno rabo HostGator?

Ne res.

Ampak ne zato, ker verjetno razmišljate.

HostGator je deljeno gostovanje ne ponuja veliko prednosti. Uptime se je v zadnjem letu dejansko izboljšal. Storitev za stranke je bila dobra. In množica možnosti, prijaznih za začetnike, je uporabniku prijazna.

Vendar pa je kombinacija počasnih hitrosti in dodatnih cenovnih povišanj preveč draga, da bi se lahko štela za dostojno vrednost.

Razlog, zakaj ga ne bi priporočili, je, da imajo boljšo možnost v trgovini, ki dejansko prinaša dobro vrednost.

HostGator WordPress Cloud gostovanje je nekoliko dražje v začetku na papirju. Toda tudi uspešnost je precej boljša.

Zato priporočamo, da si pogledate tisto, prvič, ker boste verjetno na koncu plačali isto, ko boste vrgli te dodatne stroške in povišanja cen

hostgator-gostovanje

Uptime99,98%